Відносно проста у приготуванні і доволі таки смачна страва.

Ресурси:

  • Близько 400 г. філе кальмарів
  • 3 яйця
  • 100 грамів майонезу
  • пучок зеленої цибулі
  • одна середня штучка цибулі ріпчатої

Метод:

  1. Почистити філе кальмарів, промити, відварити 3-5 хвилин і порізати соломкою. Зауважте: погано почищені кальмари можна дочистити після варіння. Також їх краще не переварювати, бо вони будуть жорсткими.
  2. Зварити яйця і дрібно їх порізати.
  3. Порізати обидві цибулини.
  4. Все це перемішати і заправити майонезом, потім знов перемішати.

Смачного і на здоров’я! 😀

Дізнайтеся про інші рецепти на цьому блозі!

Advertisements