Відносно проста у приготуванні і доволі таки смачна страва.
Ресурси:
- Близько 400 г. філе кальмарів
- 3 яйця
- 100 грамів майонезу
- пучок зеленої цибулі
- одна середня штучка цибулі ріпчатої
Метод:
- Почистити філе кальмарів, промити, відварити 3-5 хвилин і порізати соломкою. Зауважте: погано почищені кальмари можна дочистити після варіння. Також їх краще не переварювати, бо вони будуть жорсткими.
- Зварити яйця і дрібно їх порізати.
- Порізати обидві цибулини.
- Все це перемішати і заправити майонезом, потім знов перемішати.
Смачного і на здоров’я! 😀
Дізнайтеся про інші рецепти на цьому блозі!
а на каком огне ты их варишь? а то у меня всегда жесткие(((
На средненьком огне. Главное – не долго. Буквально 200 секунд и всё!
о спасибо)))