Простий народний десерт
Ресурси:
- Гарбуз (або півгарбуза)
- Рис (приблизно по 400 грамів на гарбуз)
- Молоко (50-100 грамів)
- Цукор (1 столова ложка)
Метод:
- Розрізати гарбуз навпіл, вичистити його нутрощі, очистити від шкірки, нарізати все, що залишиться кубиками 2х2х2 (в середньому).
- Варити гарбузові кубики до готовності (вони мають стати м’які).
- Злити воду в окрему ємність і потовкти зварені кубики.
- Залити знову тією водою, в якій варили, додати рису і перемішати.
- Варити все це, поки рис не буде готовий. В процесі постійно помішуйте і додайте молоко та цукор.
Смачного і на здоров’я! 😀
Дізнайтеся про інші рецепти на цьому блозі!
Нямка…. смачно, як у дитинстві.
[…] набуває успіху як кулінарна книга. Ліниві вареники, гарбузова каша та домашня піца вже серйозно змагаються із […]