Гарбузова каша

Простий народний десерт

Ресурси:

  • Гарбуз (або півгарбуза)
  • Рис (приблизно по 400 грамів на гарбуз)
  • Молоко (50-100 грамів)
  • Цукор (1 столова ложка)

Метод:

  1. Розрізати гарбуз навпіл, вичистити його нутрощі, очистити від шкірки, нарізати все, що залишиться кубиками 2х2х2 (в середньому).
  2. Варити гарбузові кубики до готовності (вони мають стати м’які).
  3. Злити воду в окрему ємність і потовкти зварені кубики.
  4. Залити знову тією водою, в якій варили, додати рису і перемішати.
  5. Варити все це, поки рис не буде готовий. В процесі постійно помішуйте і додайте молоко та цукор.

Смачного і на здоров’я! 😀

Дізнайтеся про інші рецепти на цьому блозі!

Advertisements

2 thoughts on “Гарбузова каша

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s