Салат називається “Цезар”, хоча я бачив чимало салатів з такою ж назвою і спільне у них було одне: у них всіх були геть інші рецепти (в деякі навіть кидали виноград). Отже, цей рецепт – лише один із безлічі варіантів.

Ресурси (з розрахунку на чималеньку миску):

  • 1 качан пекінської капусти
  • 300 грамів копченого бекону (з салом)
  • 300 грамів сиру
  • чверть українського (житнього) хліба
  • 3 столові ложки олії
  • 4 столові ложки майонезу
  • півлимона

Метод:

  1. Капусту порізати крупними шматками і скинути у велику миску.
  2. Копчений бекон нарізати “соломкою” і підсмажити (злегка) на сковорідці. Підсмажений бекон висипати у велику миску.
  3. Нарізати хліб кубиками 1х1х1 см і підсмажити в жирі, який лишився від бекону. Підсмажений хліб висипати у велику миску. Перемішати весь вміст миски.
  4. Змішати олію, майонез та сік лимона (до однорідної консистенції) і полити цим соусом салат.
  5. Натерти сир і посипати ним салат.
  6. Подати на стіл.

Салат доволі смачний і поживний. Приблизна вартість приготовленого до 100 грн., але вистачить на багато порцій 🙂

Смачного і на здоров’я! 😀

Дізнайтеся про інші рецепти на цьому блозі!

Advertisements