Ліниві вареники

Дійсно дуже швидка і проста в приготуванні страва. Виправдовує повністю свою назву 🙂

Ресурси (з розрахунку на 3 порції)

  • 400 г. однорідного магазинного сиру
  • 1 яйце
  • 3-4 повних столових ложок борошна
  • 1/2 склянки цукру
  • сіль для варіння
  • борошно для підсипання

Метод:

  1. Розминаємо сир з цукром м’ялкою в мисці. Цукру можна написати і менше, і більше – це на смак.
  2. Додайте в сир яйце і знову розімніть.
  3. У сирну масу додаємо борошно і розминаємо. Тут важливий момент: чим більше борошна, тим легше буде їх ліпити і варити, але якщо обмежитися борошном, то вареники вийдуть ніжніші.
  4. Підготовлене тісто для зручності ділимо на 3 частини.
  5. Добряче посипаємо обробну дошку борошном. Відокремлену частину тіста скачуємо в тонку (діаметром близько 2 см) ковбаску. Нарізаємо шматочками довжиною приблизно 1,5 см. Нарізані шматочки робимо тоншими і круглішими.
  6. Варимо вареники в підсоленій воді при несильному кипінні. Щойно вареники спливають на поверхню, тримаємо їх 1-2 хвилини і витягаємо.

Смачного і на здоров’я! 😀

Дізнайтеся про інші рецепти на цьому блозі!

Advertisements

3 thoughts on “Ліниві вареники

  1. Дякую за рецепт…. в нас готують подібний – “палюшки”, правда замість сиру візьміть варену товчену картоплю….а цукру не потрібно…

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s