Дійсно дуже швидка і проста в приготуванні страва. Виправдовує повністю свою назву 🙂

Ресурси (з розрахунку на 3 порції)

  • 400 г. однорідного магазинного сиру
  • 1 яйце
  • 3-4 повних столових ложок борошна
  • 1/2 склянки цукру
  • сіль для варіння
  • борошно для підсипання

Метод:

  1. Розминаємо сир з цукром м’ялкою в мисці. Цукру можна написати і менше, і більше – це на смак.
  2. Додайте в сир яйце і знову розімніть.
  3. У сирну масу додаємо борошно і розминаємо. Тут важливий момент: чим більше борошна, тим легше буде їх ліпити і варити, але якщо обмежитися борошном, то вареники вийдуть ніжніші.
  4. Підготовлене тісто для зручності ділимо на 3 частини.
  5. Добряче посипаємо обробну дошку борошном. Відокремлену частину тіста скачуємо в тонку (діаметром близько 2 см) ковбаску. Нарізаємо шматочками довжиною приблизно 1,5 см. Нарізані шматочки робимо тоншими і круглішими.
  6. Варимо вареники в підсоленій воді при несильному кипінні. Щойно вареники спливають на поверхню, тримаємо їх 1-2 хвилини і витягаємо.

Смачного і на здоров’я! 😀

Дізнайтеся про інші рецепти на цьому блозі!

Advertisements