Князь Ігор. Листопадовий випуск

Товарісщчь! Ноябрьське число реакційного буржуазного журналу “Князь Ігор” вийшло в трудові маси… …І оскільки, слава Богу, ми живемо вже у капіталістичній країні, у вас є вибір:

1. Економимо місце на жорстких дисках – читаємо онлайн.

2. Дізнаємося більше про журнал – читаємо на сайті.

3. Буржуазно скачуємо випуск на приватний комп’ютер.

Князь Ігор. Листопад 2013. Обкладинка
Князь Ігор. Листопад 2013. Обкладинка

Читайте у випуску про те, як у найпопулярніших ігрових серіях змальовується образ Радянського союзу, зокрема у періоди Другої світової, Холодної  та теоретичної Третьої світової воєн.Ми наочно пояснимо, що таке справжня “клюква” і наскільки далеко вона може зайти. Влучність і правдивість стереотипів, які використовуються розробниками ігор, нехай оцінюють самі гравці для себе та професійні історики – надто вже ця тема є болісною (у різних сенсах) для надто багатьох людей.

Попри психоделічність обкладинки, мені здається, нам вдалося дотриматися виваженості, і саме тому я певен, що після прочитання журналу націоналісти обізвуть нас комуняками, а шанувальники СРСР – фашистами 😀

Особливо хочеться відзначити статтю про гру Republic Revolution, яку ми писали разом із Костею Федоренком. Тематика тут вже не радянська, а пострадянська, але від того лише ще актуальніша. Гадаю, в контексті подій, що відбуваються цими днями на Майдані Незалежності, гра доволі актуальна.

Також, спеціально для фанатів футболу у нас є стаття (знову ж таки, від Кості) про серію Football Manager. Це перша стаття про спортивний симулятор, яку я читав за все своє життя 🙂 принаймні заради любові до футболу, яку Костя вклав у цей матеріал, її варто побачити 😉

Серед інших новин – після успішного знаходження професійного коректора ми шукаємо бодай аматорського маркетолога. Якщо серед нашої аудиторії є кияни, які хотіли би здобути досвід і підзаробити грошей на такій посаді, пишіть в коментарях!

Читайте попередні випуски “Князя Ігор(я)” тут.

1 thoughts on “Князь Ігор. Листопадовий випуск

Залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.